Om oss

Vi vil være en servicefokusert tilbyder av regnskapstjenester og økonomisk rådgiving som benytter den nyeste teknologien på markedet.

Vi tilbyr alle basis regnskapstjenester som regnskap, faktura, lønn og årsoppgjør, men som kunde hos oss vil du dessuten oppleve:

  • Egen saksbehandler og personlig oppfølging av ditt foretaks økonomi og administrative funksjoner
  • Tilpasning av administrativ programvare med tanke på effektivitet og lavest mulige kostnader
  • Bistand ut over basis regnskapstjenester med vekt på økonomisk rådgiving

Vi har kontor i nye lokaler i Aure på Nordmøre. Adressen er Brekkvegen 6, 6690 Aure – like ved rundkjøringen på Kjelklia.

Ansatte

Hans Kroknes

Daglig leder og statsautorisert regnskapsfører

Tlf: 924 19 794
E-post: hans@sigmaokonomi.no

Har drevet regnskapskontor i tre tiår og vet en del om hvor skoen trykker for den som driver egen næring. Han er den kollegaene kan gå til når de har problemstillinger de lurer på, slik at man sammen kommer fram til de beste løsningene for kundene. 

Hobby og lidenskap er sykling, og hjemme i Halsa må familiens kjæledegge, Jack Russel-terrieren Sasha, også få sin porsjon trim.

Astrid Settemsdal

Regnskapsfører

Tlf: 414 12 018
E-post: astrid.settemsdal@sigmaokonomi.no

Astrid Settemsdal

Astrid er kontorets ekspert på landbruk, og det er ikke den ting hun ikke vet når det kommer til merverdiavgift og personskatt. I tillegg gleder hun kollegene med hjemmebakst på kontoret både titt og ofte.  

Hobby på fritiden er friluftsliv både til fots og på ski. Hun er aurgjelling på sin hals, og kjenner hver ei tue i Aurdalen og dalstrøka innafor.

Bente Glomstad

Statsautorisert regnskapsfører

Tlf: 976 62 151
E-post: bente.glomstad@sigmaokonomi.no

Bente Glomstad

Bente har fullført sin autorisasjon samtidig som hun har vært i jobb, og kvier seg ikke for å stå på litt ekstra. Hun jobber gjerne med alle typer kunder og næringer. Bente er effektiv og rask til å finne ut av ting på egen hånd og kan alt om Excel. 

Bente har små barn, og det meste av fritida går til å være mamma. Men hun driver også med oppdrett av skotsk høylandsfe på gården i Aure. Høylandsfe ser fryktinngytende ut, med digre horn, men er snille som lam ifølge Bente.

Vil du ha skreddersøm av økonomitjenester og egen saksbehandler? 

Finn ut mer